Låt oss få berätta lite om oss själva

Vi vet att affärssystemet är en kritisk del av ditt företag, kanske själva hjärtat till och med. Vårt jobb är att hjälpa dig koppla ihop alla delar och få systemet att pumpa runt verksamheten så effektivt som möjligt.

Texus är ett konsultbolag som inte riktigt är som andra. Vi har tekniken i ryggmärgen och musklerna av sammanlagt hundratals år av industrierfarenhet hos våra medarbetare. Samtidigt är vi mindre än många andra, tillräckligt små för att alltid kunna ha den personliga relationen i fokus. Till varandra och till dig.

För oss handlar nämligen inte jobbet om system. Det handlar om människor.

Varför Texus

Vi ser helheten, i branschlogik, affärsprocesser och integration med andra system.

Vi sätter långsiktiga relationer i centrum.

Vi är ett urstarkt lag som levererar med full energi.

Ett lag av talanger

Vi är inte personberoende. Men inte heller en anonym massa. Vi är ett lag av talanger som är bäst på just sin position. Tillsammans skapar vi ett företag där ett plus ett blir tre.

Professionella, men inte formella

Vi tror på att en avslappnad miljö för våra anställda ger motiverade och drivna konsulter. Och att en avslappnad attityd till våra kunder skapar starka relationer. Det i sin tur ger det bästa resultatet.

Ett ungt företag med lång historia

Vi är ett ungt företag, men våra konsulter har hundratals år av erfarenhet i bagaget. Vissa av oss har precis lämnat universitetet med färska kunskaper, andra är mycket seniora. Tillsammans har vi de erfarenheter som krävs för ett bra resultat för våra kunder.

Ett litet kraftpaket

Vi är en liten spelare i branschen, med en stor personlighet och höga ambitioner. Vår (brist på) storlek ger oss kvicka fötter, personliga relationer och en stark sammanhållning. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. När våra kunder växer så växer vi också.

Vi kan hantverket

Goda relationer är mycket, men inte allt. Vi kan affärssystem. Vi kan Industri 4.0. Vi har tryggheten i hantverket och är alltid uppdaterade med den senaste tekniken. Alltså är vi inte bara bra på att prata med våra kunder. Vi vet också vad vi pratar om.

Experter på det vi kan

Infor M3 och Microsoft D365 är våra system. Tillverkning och distribution är gemensamma nämnare för våra branscher. Nischat? Kanske, men i våra nischer är vi breda. Vi kan inte lite om allt. Vi kan mycket om det vi kan.